Deutsche Version!! English version!

Kemencés Ház

Alapterülete 80 m2, 2 szobás, konyha, társalgó, fürdőszoba, fedett terasz tartozik az épülethez. Fűtés, hideg-meleg víz, kényelmes berendezés, televízió és néhány szép régi bútordarab teszi otthonossá az eredeti állapotban felújított épületet.

A nagyobbik szobában található a régi búboskemence, itt áll a televízió, valamint egy darab kétszemélyes és egy egyszemélyes fekvőhely.

A világos, tágas hálószoba 2 férőhelyes, illetve 2 db pótággyal bővíthető.

A nagyításhoz mozgassa az egeret a megtekinteni kívánt miniatűr fölé! A nagyításhoz mozgassa az egeret a megtekinteni kívánt miniatűr fölé! A nagyításhoz mozgassa az egeret a megtekinteni kívánt miniatűr fölé! A nagyításhoz mozgassa az egeret a megtekinteni kívánt miniatűr fölé! A nagyításhoz mozgassa az egeret a megtekinteni kívánt miniatűr fölé!
A nagyításhoz mozgassa az egeret a megtekinteni kívánt miniatűr fölé!

A nagyításhoz mozgassa az egeret a megtekinteni kívánt miniatűr fölé! A nagyításhoz mozgassa az egeret a megtekinteni kívánt miniatűr fölé! A nagyításhoz mozgassa az egeret a megtekinteni kívánt miniatűr fölé! A nagyításhoz mozgassa az egeret a megtekinteni kívánt miniatűr fölé! A nagyításhoz mozgassa az egeret a megtekinteni kívánt miniatűr fölé! A nagyításhoz mozgassa az egeret a megtekinteni kívánt miniatűr fölé! A nagyításhoz mozgassa az egeret a megtekinteni kívánt miniatűr fölé!


A ház konyhája tűzhellyel, hűtőszekrénnyel, mikrosütővel, edényekkel fölszerelt, de emellett is találhatunk bográcsoló- és szalonnasütő helyet, és hangulatos kerti grillezésre is lehetőség van. Ha gyerekekkel érkeznek, etetőszéket, játékokat, kiságyat is találnak, és természetesen felügyelünk rájuk, ha elmennek egy jót vacsorázni a közeli Patkós csárdába.

A fürdőszoba zuhanyfülkés, mosdóval, WC-vel ellátott. A fedett terasz a szieszták színhelye, kényelmükről kerti bútor gondoskodik. Az udvaban kerti hinta, homokozó, ping-pong asztal és lengőteke kínál közös családi programokat.

Az óriási kertben sátorozási lehetőség is adott.

Gólyavár-porta, Kócsújfalu Minden jog fenntartva! © 2005-2015